Počas Rally Košice čakajú vodičov dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 4 September 2013, 10:15 • 2 min
Počas Rally Košice čakajú vodičov dopravné obmedzenia

BRATISLAVA/KOŠICE - Vodiči v okresoch Košice, Košice-okolie a Vranov nad Topľou musia cez víkend rátať s dopravnými obmedzeniami, na východe Slovenska sa cez víkend uskutoční 39. ročník Rally Košice 2013. Obchádzkové trasy budú vyznačené dopravnými značkami a zariadeniami, premávku budú riadiť policajti.

slovakia

left justify in out

V Čermeľskom údolí bude počas pretekov jediným spôsobom dopravy Košická detská historická železnica. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, tá prepraví divákov podľa svojho riadneho cestovného poriadku, v prípade dostatočného záujmu však budú aj jazdy navyše. V deň preteku bude prvý vláčik vypravený ešte pred začiatkom rally, zo stanice Čermeľ vyrazí už o 08:00. Ďalšia zmena sa bude týkať skrátenia trasy železničky, vlak bude počas pretekov premávať len po bezpečnú vzdialenosť pred priecestím pri Alpinke, kde bude zabezpečený bezpečný výstup a nástup.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies