Počas osláv prijatia Ústavy SR čakajú vodičov v okolí parlamentu dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 31 August 2017, 12:39 • 2 min
Počas osláv prijatia Ústavy SR čakajú vodičov v okolí parlamentu dopravné obmedzenia

BRATISLAVA - Oslavy 25. výročia prijatia Ústavy SR a Deň otvorených dverí v Národnej rade SR, ktorý sa uskutoční 1. septembra, si vyžiadajú bezpečnostné a dopravné obmedzenia v okolí parlamentu.

slovakia

left justify in out

Ako upozornila kancelária Národnej rady SR, od dnešného rána do 2. septembra do 12:00 nebude možný vjazd vozidiel a vstup návštevníkov do areálu Bratislavského hradu v štandardnom režime. Uzatvorená bude podzemná parkovacia garáž HRAD a taktiež priľahlé komunikácie bez možnosti vjazdu a parkovania v okolí budovy NR SR a Bratislavského hradu, pričom dôjde k zmene organizácie dopravy. Uvedené obmedzenia budú v tomto termíne platiť aj pre súkromných dopravcov.

Počas 1. septembra budú návštevníci môcť zaparkovať v súkromnej garáži pred budovou parlamentu a taktiež na prístupných parkovacích miestach v širšom okolí. Vzhľadom na obmedzenú kapacitu parkovacích plôch v okolí parlamentu a priľahlých komunikácií je však vhodnejšie, aby návštevníci v tento deň uprednostnili mestskú hromadnú dopravu. V prípade neúmerného zhustenia premávky, resp. výnimočnej situácie, bude doprava odklonená a osobnú i mestskú dopravu budú riadiť policajti.

Kancelária Národnej rady SR chce touto cestou požiadať všetkých návštevníkov, aby mali pochopenie pre bezpečnostné opatrenia a dopravné obmedzenia, ktoré budú počas tohto obdobia v platnosti.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies