Počas omše za obete leteckého nešťastia vo francúzskych Alpách zadržali ženu prestrojenú za pilotku

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 18:47 • 2 min
Počas omše za obete leteckého nešťastia vo francúzskych Alpách zadržali ženu prestrojenú za pilotku

KOLÍN NAD RÝNOM - Nemecká polícia dnes dočasne zadržala ženu, ktorá sa oblečená v rovnošate pilotky leteckej spoločnosti Lufthansa pokúšala preniknúť do katedrály v Kolíne nad Rýnom kde sa dnes konala smútočná omša za 150 ľudí, ktorí zahynuli minulý mesiac pri havárii dopravného lietadla spoločnosti Germanwings vo francúzskych Alpách.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorcu miestnej polície mala podozrivá pri sebe falošný preukaz totožnosti a bola oblečená v napodobnenine uniformy, akú nosia piloti Lufthansy. Ženu, ktorá pochádza z mesta Oberhausen v spolkovej krajine Severné Porýnie-Vestfálsko, obvinila polícia z pozmeňovania verejnej listiny.  
     

Dnešnej ekumenickej bohoslužby v kolínskej katedrále sa zúčastnilo približne 1400 hostí vrátane 500 príbuzných obetí nešťastia.
     

Pri havárii z 24. marca zahynulo všetkých 150 ľudí na palube vrátane druhého pilota, ktorý je podozrivý zo zámerného nasmerovania Airbusu A320 k horskému masívu. Medzi obeťami je 144 cestujúcich a šesť členov posádky. Airbus patril aerolíniám Germanwings, nízkonákladovej dcérskej spoločnosti Lufthansy.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies