Počas nakrúcania Papierových miest sa herci cítili ako v tábore

NETKY.SK • 23 Júl 2015, 17:03 • 2 min
Počas nakrúcania Papierových miest sa herci cítili ako v tábore

USA - Počas nakrúcania snímky Papierové mestá, ktorú do slovenských kín uviedli práve dnes, sa herci a herečky cítili ako v letnom tábore.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre magazín People to uviedol predstaviteľ Quentina, americký herec a hudobník Nat Wolff. „Pri každom filme vždy všetci hovoria, že sa z nich stala rodina, na nás však môžete vidieť, že sa naozaj milujeme,“ zhodnotil rodák z Los Angeles.

 

Herci a herečky na žiadosť režiséra Jakea Schreiera bývali vždy blízko seba. Chcel totiž, aby sa spriatelili a ich herecké výkony pôsobili presvedčivo. „Ako by ste sa s nimi nemohli spriateliť? Sú to jedni z najlepších ľudí, akých som kedy stretla. Sú neuveriteľne talentovaní a jednoducho úžasní. Čo viac by som si mohla priať?,“ doplnila Cara Delevingne, ktorá si zahrala tajomnú Margo. 

 

Papierové mestá nakrútili podľa rovnomenného románu z roku 2008. Scenár napísali Scott Neustadter a Michael H. Weber. Okrem spomínaných sa v snímke predstavili aj Austin Abrams (Ben), Justice Smith (Radar), Halston Sage (Lacey) či Jaz Sinclair (Angela). 

 

Hlavným hrdinom príbehu je Quentin Jacobsen, trochu bojazlivý tínedžer, ktorý má od detstva rád svoju susedku Margo Roth Spiegelmanovú. Quentin je pravidelným svedkom jej neuveriteľných dobrodružstiev a takisto jej tajným ctiteľom. Raz v noci mu Margo zaklope na okno a vytiahne ho na výpravu spojenú s vtipnou a niekoľkonásobnou pomstou. Margo však následne zmizne a Quentin a jeho priatelia sa ju rozhodnú nájsť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies