Počas mimoriadneho nasadenia skontrolovala polícia 323 osôb

NETKY.SK • 20 Júl 2013, 10:31 • 2 min
Počas mimoriadneho nasadenia skontrolovala polícia 323 osôb

BRATISLAVA/ PREŠOV - Popradskí policajti v mimoriadnom nasadení uskutočnili akciu, ktorej výsledkom bola kontrola 323 osôb a to za rôznym účelom.

slovakia

left justify in out

Cieľom preventívno-bezpečnostnej akcie bolo predísť krádežiam áut, vlámačkám, ďalšej trestnej činnosti. Policajti sa tiež zamerali na vypátranie osôb, vecí, páchateľov trestnej činnosti, vypátranie hľadaných osôb, zbraní, streliva, výbušnín, omamných a psychotropných látok a jedov. Ako agentúru SITA ďalej informovala hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová, akcia s názvom Trestná činnosť sa konala vo štvrtok 18. júla večer.

Policajti sa počas akcie venovali aj odhaľovaniu priestupkov proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Monitorovali stav a úroveň verejného poriadku. Do akcie sa zapojilo celkom 25 policajtov a dvanásť služobných vozidiel. Policajti spolu skontrolovali 323 osôb a 311 motorových vozidiel. 219 osôb sa podrobilo dychovej skúške. Policajti zistili 28 priestupkov, pričom 24 riešili v blokovom konaní, tri priestupky riešili dohováraním a jeden priestupok bol odstúpený na okresný dopravný inšpektorát na správne konanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona