Počas letu ruského airbusu nad Sinajom bolo jasne počuť zvuk výbuchu

NETKY.SK • 7 November 2015, 06:46 • 2 min
Počas letu ruského airbusu nad Sinajom bolo jasne počuť zvuk výbuchu

PARÍŽ/KÁHIRA - Televízna stanica France 2 dnes informovala, že počas letu ruského lietadla nad Egyptom "bolo jasne počuť zvuk výbuchu".

slovakia

left justify in out

Odvolávala sa na "vyšetrovateľa, ktorý má prístup k čiernej skrinke" z havarovaného airbusu ruskej spoločnosti Metrojet. Stroj sa v sobou 31. októbra zrútil na Sinajskom polostrove, pripomenula tlačová agentúra AP.

 

Francúzsky úrad pre vyšetrovanie leteckých nehôd BEA uviedol, že správu nemôže potvrdiť. Úrad má v súčasnosti v Egypte odborníkov, ktorí haváriu vyšetrujú, keďže Airbus A321-200 spoločnosti Metrojet bol vyrobený vo Francúzsku.

 

Americkí a britskí predstavitelia zastávajú názor, že v lietadle s cestujúcimi zrejme vybuchla bomba. Zahynulo všetkých 224 ľudí na palube, drvivú väčšinu z nich tvorili ruskí dovolenkári vracajúci sa do Petrohradu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies