Počas duelu Poprad - Košice môžu diváci zahádzať ľad plyšovými hračkami

NETKY.SK • 5 December 2013, 10:53 • 2 min
Počas duelu Poprad - Košice môžu diváci zahádzať ľad plyšovými hračkami

POPRAD - Piatkový mikulášsky extraligový zápas hokejistov Popradu s vicemajstrom z Košíc bude mať charitatívny podtón. Stane sa tak už po druhý raz a špeciálnu príchuť mu dodá hádzanie plyšových hračiek na ľad. Tie neskôr skončia v rukách chorých detí tráviacich najkrajšie sviatky roka na nemocničných lôžkach.

slovakia

left justify in out

"Predvianočná dobročinná akcia sa uskutoční počas extraligového stretnutia medzi domácim HK Poprad a HC Košice už tento piatok 6. decembra. Fanúšikovia ľadového hokeja tak budú môcť hodiť na ľad prebytočné plyšové hračky bezprostredne po skončení prvej tretiny zápasu," informoval TASR popradský hokejový klub. Vyzbierané hračky poputujú z ľadovej plochy priamo ku chorým deťom. Minulý rok potešili hračky malých pacientov na Detskom oddelení Nemocnice Poprad a. s., na rovnakom oddelení kežmarskej nemocnice a tiež na Základnej škole s materskou školou sv. Kríža v Kežmarku.

Projekt pod názvom "Vyčarujme deťom vianočný úsmev" už po druhý raz organizuje popradský hokejový fanklub v spolupráci s klubom HK Poprad po vzore obľúbenej iniciatívy pochádzajúcej zo Severnej Ameriky. V prípade veľkého množstva vyzbieraných hračiek sú organizátori pripravení obdariť aj ďalšie organizácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona