Počas dnešnej kontroly na diaľnici D1 polícia odhalila 24 priestupkov

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 15:57 • 2 min
Počas dnešnej kontroly na diaľnici D1 polícia odhalila 24 priestupkov

BRATISLAVA - Počas dnešnej osobitnej kontroly na diaľnici D1, v smere na Senec, zistili dopravní policajti 24 priestupkov, z ktorých 22 vyriešili v blokovom konaní a dva napomenutím.

slovakia

left justify in out

Najčastejším priestupkom, ktorý počas 3,5 hodiny trvajúcej akcie policajti riešili, bolo prekročenie povolenej rýchlosti.
     

"Tohto priestupku sa dopustilo osem vodičov," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Tatiana Kurucová. Ďalšie priestupky sa týkali nesprávneho spôsobu jazdy, nepoužitia bezpečnostných pásov, zlého technického stavu vozidla či používania mobilného telefónu počas jazdy. V štyroch prípadoch jazdili vodiči po diaľnici bez diaľničnej nálepky, traja vodiči nákladných vozidiel nedodržali povinné bezpečnostné prestávky. "V jednom prípade policajti zadržali vodičský preukaz, osvedčenie o evidencii vozidla zadržali piatim vodičom a v štyroch prípadoch zadržali tabuľky s evidenčným číslom," informovala Kurucová.
     

chce v podobných kontrolách na cestách Bratislavského kraja pokračovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies