Počas cyklistických pretekov budú dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 21 Jún 2013, 09:55 • 2 min
Počas cyklistických pretekov budú dopravné obmedzenia

BRATISLAVA – Polícia upozorňuje na uzávierky ciest, ktoré budú pre pokračujúce Majstrovstvá SR a ČR v cestnej cyklistike.

slovakia

left justify in out

Úplne uzavreté bude dnes od 15:30 do približne 18:15 Mierové námestie v Novej Dubnici, ulica SNP, cesta I/61 v úseku od Novej Dubnice po okružnú križovatku pred Dubnicou nad Váhom, cesta I/57 od Dubnice nad Váhom po Nemšovú (vrátane križovatky s diaľnicou „Nemšová“), cesta II/507 od Nemšovej po Bolešov a ulice Dubnická a Púchovská v Nemšovej. „Obchádzky budú vyznačené prenosným dopravným značením, ako aj regulované príslušníkmi polície,“ informovali z operačného strediska Krajského riaditeľstva PZ v Trenčíne. Keďže diaľničná križovatka Nemšová bude v danom čase uzavretá, môžu vodiči idúci po diaľnici od Bratislavy použiť diaľničnú križovatku Trenčín a Ilava, a vodiči idúci po diaľnici od Žiliny použiť diaľničnú križovatku Ilava. Vodičom, ktorí smerujú z Trenčína do Ilavy polícia odporúča použiť diaľnicu D1.

Polícia žiada verejnosť v súvislosti s dopravnými obmedzeniami o pochopenie. Pokiaľ je to možné, v uvedených časoch by sa vodiči mali radšej vyhnúť spomenutým úsekom ciest. Zároveň žiada motoristickú verejnosť o zvýšenú pozornosť na obchádzkových trasách a rešpektovanie pokynov polície a usporiadateľskej služby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies