Pobúril verejnosť! Ženám by vraj zakázal hrať futbal, vyhlásil kontroverzný majiteľ futbalového klubu

NETKY.SK • 21 December 2018, 12:11 • 2 min
Pobúril verejnosť! Ženám by vraj zakázal hrať futbal, vyhlásil kontroverzný majiteľ futbalového klubu

BUKUREŠŤ - Kontroverzný majiteľ rumunského futbalového klubu FCSB (predtým Steaua Bukurešť, pozn.) Gigi Becali opäť pobúril verejnosť, keď vyhlásil, že ženský futbal je "proti ľudskej prirodzenosti".

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatročný funkcionár to povedal ako hosť relácie Ora Exacta v televízii Pro TV. Keď sa ho opýtali, ako by zareagoval, ak by Európska futbalová únia (UEFA) prinútila zriadiť vo svojom klube aj ženský tím, odvetil: "Skončím s futbalom. Nemožno robiť veci proti Božej vôli."

 

img
Šesťdesiatročný Rumun neskôr svoju myšlienku ešte viac rozvinul. "Ako môže žena hrať futbal? Nie je stavaná na tento šport. Jej telo nie je určené na futbal. Je to nebezpečné a proti ľudskej prirodzenosti. Žena bola stvorená, aby bola krásna a priťahovala opačné pohlavie. Ovplyvňujeme ženy tým, že ich necháme hrať futbal alebo boxovať. Mali by hrať hádzanú, volejbal, basketbal, ale nie agresívne športy," skonštatoval Becali. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies