Poborského údajne hospitalizovali s ochrnutou časťou tváre

NETKY.SK • 21 Júl 2016, 18:35 • 2 min
Poborského údajne hospitalizovali s ochrnutou časťou tváre

PRAHA - Bývalého českého futbalového reprezentanta Karla Poborského údajne náhle hospitalizovali s ochrnutou polovicu tváre.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom český portál expres.cz, ktorý sa Poborského pokúsil kontaktovať, ale ten zložil telefón so slovami: "Sú to moje osobné veci. Ďakujem za opýtanie."

O zdravotnom stave niekdajšieho záložníka nevedia ani jeho najbližší priatelia. "Vraj je tam tom veľmi zle, najmä psychicky," uviedol nemenovaný zdroj Expresu. Samotný Poborský pre denník Blesk neskôr problémy s tvárou vylúčil, ale jeho niekdajší spoluhráč z reprezentácie Pavel Kuka uviedol, že kolega na tom zdravotne nie je dobre: "Táto správa nás zasiahla minulý týždeň. Je to obrovská škoda a dúfame, že sa Karel čoskoro uzdraví. Nie som ten, kto by sa mal vyjadrovať k jeho zdravotnému stavu."

České médiá špekulujú, že by 44-ročný Poborský mohol trpieť boreliózou, ktorú prenášajú kliešte. Poborský 10. júla bol odborným spolukomentátorom Českej televízie počas finále futbalových ME vo Francúzsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies