Počas protidrogovej akcie zadržala polícia 270 jednorazových dávok heroínu

NETKY.SK • 14 Október 2011, 00:45 • 2 min
Počas protidrogovej akcie zadržala polícia 270 jednorazových dávok heroínu

Počas protidrogovej akcie zadržala polícia 270 jednorazových dávok heroínu

slovakia

left justify in out

img

Polícia počas tohtotýždňovej protidrogovej akcie na Trenčianskej ulici v Bratislave našla 270 obvykle jednorazových dávok.
Domovú prehliadku a prehliadku iných priestorov urobili policajti v utorok (11.10.) vo večerných hodinách. Z vozidla Škoda Octavia zaistili alobalovú skladačku s obsahom hnedého prášku, podozrivý materiál sa nachádzal aj v byte. Okrem viacerých chemických stôp zaistili plastové vrecko s obsahom viacerých mikroténových vreciek, v ktorých bol heroín.
Drogy predával 41-ročný občan Chorvátskej republiky Vilko H., ktorý býva na spomínanej ulici, ďalším distribútorom a odberateľom drog od novembra minulého roka. Obvinený je z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Nachádza sa v cele policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí väzenie od štyroch do 10 rokov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies