Po zrážke troch áut a kamióna je cesta I/18 uzavretá v oboch smeroch

NETKY.SK • 16 Január 2015, 13:27 • 2 min
Po zrážke troch áut a kamióna je cesta I/18 uzavretá v oboch smeroch

STREČNO - Pri nehode troch osobných áut a kamióna na ceste I/18 v katastri Strečna (okres Žilina) sa dnes zranili štyria ľudia. TASR o tom informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

slovakia

left justify in out

„Po príchode na miesto poskytli hasiči zraneným osobám predlekársku prvú pomoc, zasahovala tiež vrtuľníková záchranná zdravotná služba, ktorá jednu osobu previezla do nemocnice. Hasiči momentálne zachytávajú unikajúce prevádzkové kvapaliny a na vozidlách vykonávajú protipožiarne opatrenia,“ uviedla Farkasová.
     

Cesta je podľa polície uzavretá a vodiči osobných áut by mali využiť obchádzkovú trasu cez Terchovú, Párnicu a Kraľovany. „Pre tranzit je potrebné využiť alternatívu Ružomberok - Donovaly – Banská Bystrica - R1 - Bratislava, prípadne Ružomberok – Martin - Turčianske Teplice – Šturec alebo Martin - Nitrianske Pravno – Prievidza,“ informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies