Po zrážke motorky a auta sú dvaja vážne zranení a jeden mŕtvy

NETKY.SK • 30 Jún 2018, 10:30 • 2 min
Po zrážke motorky a auta sú dvaja vážne zranení a jeden mŕtvy

BRATISLAVA/TRNAVA – Mŕtvy vodič motorky a dvaja vážne zranení sú výsledkom dopravnej nehody, ktorá sa stala v piatok 29. júna krátko po 18:00 na križovatke ciest v okrese Dunajská Streda, pri obci Kyselica.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, 55-ročný vodič motocykla KTM 1190 Adventure zo Švajčiarska išiel smerom od obce Rohovce a z nezistených príčin vošiel do jazdnej dráhy osobnému autu Nissan Almera. V dôsledku nehody utrpeli 61-ročný vodič auta a jeho 32-ročná spolujazdkyňa z Maďarska zranenia, z ktorých sa budú liečiť niekoľko týždňov. Vodiča motocykla s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice, kde večer zraneniam podľahol.

K tragickej dopravnej nehode leteli dva záchranárske vrtuľníky, jedna posádka z Bratislavy a jedna z Nitry. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa Air Transport Europe (ATE) Zuzana Hopjaková, 32-ročná zranená spolujazdkyňa z auta utrpela vážny úraz hlavy. Na umelej pľúcnej ventilácií ju v stabilizovanom stave letecky previezli do Fakultnej nemocnice v Nových Zámkoch. Posádka leteckých záchranárov z Nitry si po pristátí priamo pri dopravnej nehode prevzala od rýchlej lekárskej pomoci 55-ročného motocyklistu zo Švajčiarska. S mnohopočetnými poraneniami viacerých častí tela muža na umelej pľúcnej ventilácií v kritickom stave transportovali na urgentný príjem Univerzitnej nemocnice Bratislava - Kramáre. Napriek snahám lekárov však neprežil.

Polícia v prípade tragickej dopravnej nehody začala trestné stíhanie z prečinu usmrtenia a ublíženia na zdraví. Presné príčiny a okolnosti nehody vyšetrujeme. Vodičov polícia opakovane vyzýva, aby sa na jazdu riadne sústredili, sledovali dopravné značenie a situáciu v cestnej premávke.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies