Po zrážke lyžiarov vo Veľkej Rači zomrelo dieťa, polícia začala trestné stíhanie

NETKY.SK • 14 Február 2023, 13:51 • 2 min
Po zrážke lyžiarov vo Veľkej Rači zomrelo dieťa, polícia začala trestné stíhanie

ČADCA - Trestné stíhanie pre prečin usmrtenia začali policajti pre zrážku lyžiarov v stredisku Veľká Rača na Kysuciach, po ktorej zomrel osemročný chlapec. Začatie stíhania potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková.

slovakia

left justify in out

"Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie a citlivosť prípadu nebudeme k veci poskytovať bližšie informácie," uviedla. K tragickej nehode došlo podľa Horskej záchrannej služby v piatok (10. 2.). Na zjazdovke Laliky – Strmá zostal po zrážke s ďalším lyžiarom nehybne ležať osemročný chlapec. Dieťa na mieste oživovali, na pomoc prileteli aj leteckí záchranári. Vrtuľníkom ho transportovali do nemocnice v Martine. "Dieťa bolo do Univerzitnej nemocnice Martin transportované s vážnymi poraneniami, ktoré boli nezlučiteľné so životom. Napriek snahe záchranárov aj zdravotníkov týmto zraneniam, žiaľ, podľahlo," informovali z nemocnice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies