Po zrážke autobusu s hasičským autom 13 zranených

NETKY.SK • 22 Február 2014, 17:41 • 2 min
Po zrážke autobusu s hasičským autom 13 zranených

BRATISLAVA - Dopravná nehoda sa stala v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Po zrážke autobusu mestskej hromadnej dopravy s hasičským vozidlom v Bratislave previezli do Univerzitnej nemocnice v Bratislave (UNB) 13 zranených. Agentúre SITA to povedala hovorkyňa UNB Petra Stano Maťašovská s tým, že vážnosť jednotlivých zranení zatiaľ nevedia presne určiť. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, dopravná nehoda sa stala približne o 16:15 na svetelne riadenej križovatke pred obchodným domom na Lamačskej ceste.

Podľa informácií išlo hasičské vozidlo po Lamačskej ceste v smere von z mesta so zapnutým zvláštnym výstražným a svetelným zariadením. Z dosiaľ nezistených príčin sa na svetelne riadenej križovatke zrazilo s autobusovou linkou číslo 63, ktorá vychádzala od obchodného domu na Lamačskú cestu. Ako uviedla Považanová, zranilo sa 12 cestujúcich a jeden príslušník hasičského a záchranného zboru. Presné príčiny dopravnej nehody a mieru zavinenia budú vyšetrovať. Lamačskú cestu v smere do centra mesta uzavreli, obchádzka je cez Harmincovu ulicu.

Adriana Volfová z Dopravného podniku Bratislava pre agentúru SITA povedala, že dopravné spoje nemajú žiadne zdržanie. Škody na autobuse sú veľké.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona