Po zápase sa oslavovali Vydareného narodeniny: Radivojevič mu uštedril tortu do tváre

NETKY.SK • 7 Máj 2013, 06:53 • 2 min
Po zápase sa oslavovali Vydareného narodeniny: Radivojevič mu uštedril tortu do tváre

HELSINKI - Po víťazstve nad Nemeckom 3:2 na majstrovstvách sveta v hokeji zavládla v slovenskom tíme dobrá nálada, ktorú ešte umocnila oslava 32. narodenín obrancu Reného Vydareného.

slovakia

left justify in out

Po návrate na hotel oslávencovi pred večerou zablahoželal tréner Vladimír Vůjtek a následne mu dal šľahačkovou tortou do tváre zozadu Branko Radivojevič. Vydarený má rád čokoládu, tak mu členovia realizačného tímu kúpili na oslavu narodenín aj sacherovu tortu. Keďže hokej je kolektívna hra, mužstvo sa pohostilo z troch jednokilogramových toriet. Informáciu zverejnil spolu s videom z oslavy web Slovenského zväzu ľadového hokeja. 

 

Vydarený dostal k narodeninám okrem šľahačky aj ďalší dar v podobe víťazstva. Sviatok počas dňa veľmi nevnímal. "V tomto kolotoči na to nie je čas. Po raňajkách nasledovalo rozkorčuľovanie, obed, oddych a myšlienkami sme boli už na zápase. Uvedomil som si to až večer, keď som si zapol telefón a prečítal SMS správy od najbližších," povedal René Vydarený. 

V minulosti v slovenskom tíme nechýbala tortová oslava narodenín. Šľahačkou do tváre pravidelne dostával predovšetkým Žigmund Pálffy, ktorý oslavoval na šampionátoch 5. mája. "Pamätám si, že na mojom prvom šampionáte vo Viedni dostal Žigo na tréningu šľahačkovú tortu do tváre. O deň neskôr som už bol na to pripravený. Oveľa radšej by som bol, keby si chlapci na môj sviatok nespomenuli," nádejal sa ešte v nedeľu Vydarený, ktorý má zo sladkostí rád čokoládu a do šatne sa vždy snaží doniesť dobrú náladu. Na predpoludňajšom tréningu sa obranca Českých Budějovíc ešte torte vyhol, večer však už nie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies