Po zápase s Brentfordom zaútočili na trénera MK Dons pollitrom od piva

NETKY.SK • 13 December 2012, 17:21 • 2 min
Po zápase s Brentfordom zaútočili na trénera MK Dons pollitrom od piva

Po zápase s Brentfordom zaútočili na trénera MK Dons pollitrom od piva - Futbal LONDÝN – Tréner MK Dons, Karl Robinson, bol po útoku fanúšikov Brentfordu otrasený , keď ho po víkendovej prehre na pôde súpera napadli skleneným pohárom. Robinson bol práve n

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Tréner MK Dons, Karl Robinson, bol po útoku fanúšikov Brentfordu "otrasený", keď ho po víkendovej prehre na pôde súpera napadli skleneným pohárom.

Robinson bol práve na ceste k tímovému autobusu, keď ho skupina asi 20 priaznivcov domáceho tímu napadla a ohrozovala. Našťastie včas zasiahli usporiadatelia a incident sa ďalej už nestupňoval. Futbalový klub Brentford sa teraz v spolupráci s políciou snaží identifikovať a chytiť gang pomocou kamerových záberov.

Tento šokujúci útok bol jedným z mnohých incidentov, ktoré sa udiali počas posledného víkendu a poškodili povesť tohto športu.
Robinson bol napadnutý v sobotu, čiže menej ako 24 hodín pred otrasnými incidentmi, ktoré zatienili derby zápas medzi Manchestrom City a United. V závere tohto zápasu bol Rio Ferdinand zasiahnutý mincou hodenou z davu potom, čo Robin van Persie strelil víťazný gól v nadstavenom čase. Tá zanechala škaredú reznú ranu nad jeho ľavým okom a krátko potom zase vbehol fanúšik City na trávnik a chcel sa konfrontovať opäť s Ferdinandom.

Počas zápasu hosťujúceho Norwichu na ihrisku Swansea údajne fanúšikovia kričali na Sebastiena Bassonga rasové nadávky a urážky.

Podľa anglického denníku Mirror neboli vo veci Robinsonovho incidentu vznesené žiadne obvinenia, avšak futbalový klub Brentford napriek tomu požiadal políciu o stretnutie v klubových priestoroch.
Generálny riaditeľ Brentfordu, Mark Devlin, denníku povedal: "V sobotu sa odohral menší incident, keď Karl Robinson odchádzal z Griffin Parku k tímovému autobusu MK Dons. Niekto po ňom hodil pivo. Bezpečnostní pracovníci a usporiadatelia z futbalového klubu Brentford FC riešili tento incident na mieste rýchlo a profesionálne. V súčasnej dobe spolupracujeme s metropolitnou políciou, aby preskúmala všetky kamerové zábery zo sobotňajšieho zápasu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies