Po vzhliadnutí týchto FOTO, si pôjdete ihneď umyť ruky

NETKY.SK • 11 Jún 2015, 10:29 • 2 min
Po vzhliadnutí týchto FOTO, si pôjdete ihneď umyť ruky

NEW YORK – Ak máte slabý žalúdok pripravte sa na to, že toto s vami určite zamáva. Ak práve niečo konzumujete a neumyli ste si ruky, určite sa rozbehnete k umývadlu.

slovakia

left justify in out

Ak si nie veľmi často umývate ruky, pretože si myslíte, že ich nemáte až také špinavé. Nemáte celkom pravdu. Stačí ak chytíte do ruky hocakú drobnosť a na rukách máte ihneď milióny baktérií.

 

Tasha Turnová z vysokej školy Cabrillo College v Amerike otestovala ruky svojho osemročného syna, keď sa dohral na ich záhrade za domom. Zobrala jeho ruku a ponorila ju do roztoku TSA (tryptónového agáru so sójou), ktorý bol na petriho miske.

 

Misku dala na 24 hodín do inkubátoru. Potom misku vytiahla do bežného prostredia, a to čo na nej vykvitlo nie je pre slabé žalúdky. Nachádzalo sa tam niekoľko druhov kvasiniek, húb a baktérií. Zaujímavosťou však je, že nemajú nepriaznivý vplyv na naše zdravie, dokonca práve naopak.

 

Každopádne predstava, že toto si dávame do úst nie je najpríjemnejšia.

 

img

 

img

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies