Po výhre nad Isnerom získal Nadal deviaty titul v sezóne

NETKY.SK • 18 August 2013, 22:11 • 2 min
Po výhre nad Isnerom získal Nadal deviaty titul v sezóne

CINCINNATI - V pondelňajšom vydaní aktuálneho svetového rebríčka sa posunie na druhé miesto pred Brita Andyho Murrayho.

slovakia

left justify in out

Španielsky tenista Rafael Nadal získal svoj deviaty turnajový titul v tejto sezóne, keď vo finále hardového podujatia série Masters ATP v americkom Cincinnati zdolal domáceho Johna Isnera v dvoch tajbrejkoch 7:6 (8) a 7:6 (3). 

Dvadsaťsedemročný Nadal čelil v prvom sete trom setbalom súpera, ale v dramatickej koncovke ukázal pevné nervy. Aj v druhom dejstve rozhodovala až skrátená hra a španielsky tenista si po triumfe v nej pripísal na konto už 59. singlový úspech v kariére. Zápas trval 1:54 h.

Po šokujúcom vypadnutí v 1. kole Wimbledonu Nadal nenašiel premožiteľa ani minulý týždeň v Montreale a v pondelňajšom vydaní aktuálneho svetového rebríčka sa posunie na druhé miesto pred Brita Andyho Murrayho. 

"Je to úžasné. Vyhrať v Montreale a teraz tu v Cincinnati pre mňa veľa znamená. Nebolo ľahké čeliť Isnerovmu servisu, takže som si musel počkať na svoju šancu. Teraz si to budem chvíľku užívať a za pár dní už prepnem myseľ na US Open," povedal Nadal po svojom premiérovom víťazstve v Cincinnati.

dvojhra - finále:
Rafael Nadal (4-Šp.) - John Isner (USA) 7:6 (8), 7:6 (3)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies