Po vlaňajšom úspechu pripravujú ďalší ročník projektu Leto v parku

NETKY.SK • 6 Júl 2011, 09:55 • 2 min
Po vlaňajšom úspechu pripravujú ďalší ročník projektu Leto v parku

Po vlaňajšom úspechu pripravujú ďalší ročník projektu Leto v parku

slovakia

left justify in out

img

Festival Leto v parku umožni Košičanom, aj návštevníkom mesta prežitie leta s umením a zároveň ponúka možnosť stráviť letné prázdniny v termíne od 21.júla do 21.augusta v Kasárňach Kulturparku. „Filmové štvrtky, hudobné piatky, divadelné soboty a nedele pre rodiny s deťmi počas minulého ročníka navštívilo viac ako 13.000 návštevníkov. Verím, že podobne sa vydarí projekt aj počas tohto leta,“ uviedla hovorkyňa Magistrátu mesta Košice Martina Viktorínová.
      Spresnila, že hudobnú ponuku tento rok odštartuje spojenie mladých umelcov zo stálicami hudobnej scény. „Slovenskí a čoraz populárnejší Billy Barman a hip - hopové legendy WWW sú zárukou skvelého otváracieho večera. Návštevníci sa môžu tešiť aj na kultovú ostravskú kapelu  BUTY, hudobnú nádielku z Veľkej Británie Crystal Fighters, Groovin Heads, Longital, folklór neexistujúcich národov DVA, Realistic Crew, Bene a Stratasoul a, samozrejme, domácu formáciu Puding Pani Elvisovej,“ dodala Viktorínová.
      Divadelná ponuka podľa nej tiež nebude zaostávať. Predstavenia Toy Machine, Vojty Švejdu, 3Téčka a Divadla na Peróne spríjemnia letné večery. Diváci sa už teraz môžu tešiť aj na prvý československý medzinárodne zrozumiteľný bábkový hororový psycho thriller pre nenáročného diváka 18+ Nosferatu, predstavenie o legendárnom českom cestovateľovi, dobrodruhovi, spisovateľovi a polárnikovi Janovi Eskymo Welzlovi – Arktický Robinson, ktoré sa odohráva vo veľkom iglu, či výslednú divadelnú hru, ktorá vzíde z letného divadelného workshopu.
      „Nedele budú opäť rezervované pre rodiny s deťmi, ktoré sa môžu tešiť na predstavenia O hlúpom Janovi, Babeyage, Potulnom kabarete, Červenej  Čiapočke a Guľkovi Bombuľkovi doplnené workshopmi,“ pokračovala Viktorínová.
      Okrem programu sú pre návštevníkov pripravené aj sprievodné podujatia a servis v podobe prírodnej čajovne Amana, občerstvenia a atrakcií pre deti.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies