Po Višňovskom zakotvil v Slovane aj Sekera, premiéra proti Dinamu Moskva

NETKY.SK • 27 September 2012, 11:40 • 2 min
Po Višňovskom zakotvil v Slovane aj Sekera, premiéra proti Dinamu Moskva

Po Višňovskom zakotvil v Slovane aj Sekera, premiéra proti Dinamu Moskva - Hokej Slovan Bratislava získal po Ľubomírovi Višňovskom ďalšieho hráča zo zámorskej hokejovej NHL a slovenskej reprezentácie. Vedenie klubu vo štvrtok oznámilo, že sa dohodlo na sp

slovakia

left justify in out

img

Slovan Bratislava získal po Ľubomírovi Višňovskom ďalšieho hráča zo zámorskej hokejovej NHL a slovenskej reprezentácie. Vedenie klubu vo štvrtok oznámilo, že sa dohodlo na spolupráci s obrancom Buffala Sabres Andrejom Sekerom.
      Sekera podpísal so Slovanom zmluvu do konca výluky v NHL. Dvadsaťšesťročný bek si odkrúti premiéru v belasom drese 7. októbra v domácom zápase proti Dinamu Moskva.
      Trenčiansky odchovanec pôsobí za morom od ročníka 2004/2005, keď ho v 3. kole draftovalo Buffalo. V prvom tíme "šablí" sa predstavil prvýkrát o dva roky neskôr, no odohral len dva zápasy základnej časti. V nasledujúcej už absolvoval 37 duelov a odvtedy sa zaradil medzi stálice obranných radov Sabres. Za Buffalo odohral dokopy 302 zápasov, v ktorých nazbieral 80 bodov za 15 gólov a 65 asistencii.
      Od roku 2008 je stálym členom reprezentácie Slovenska a nechýbal ani pri najväčšom úspechu v posledných rokoch - zisku striebra na uplynulom svetovom šampionáte vo Fínsku a Švédsku. V desiatich zápasoch MS nazbieral deväť bodov a stal sa najproduktívnejším Slovákom na šampionáte.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies