Po útoku na syna Henrika Larssona zvažujú vo Švédsku tvrdé opatrenia

NETKY.SK • 21 November 2016, 13:24 • 2 min
Po útoku na syna Henrika Larssona zvažujú vo Švédsku tvrdé opatrenia

ŠTOKHOLM - Švédski futbaloví predstavitelia zvažujú tvrdé opatrenia po tom, ako priaznivci Helsingborgs IF vtrhli v nedeľu na trávnik a zaútočili na syna bývalého reprezentanta Henrika Larssona. Zareagovali tak na prehru 1:2 s Halmstadom v odvetnom zápase play out, ktorá znamenala vypadnutie klubu z najvyššej súťaže.

slovakia

left justify in out

Incident sa udial po záverečnom hvizde. Niekoľkí zamaskovaní chuligáni vtrhli na ihrisko, kde napadli domáceho hráča Jordana Larssona, syna trénera Helsingborgu. "Je dôležité identifikovať, kto bol na ihrisku a zabezpečiť, aby sa už nikdy neobjavili na zápasoch," povedal na pozápasovej tlačovej konferencii Henrik Larsson. Jeho syn, ktorý strelil jediný gól Helsingborgu, vyviazol z útoku bez zranenia, informovala agentúra AP.

 

Švédsky minister vnútra Anders Ygeman v reakcii na incident vyzval na zvýšenie bezpečnostných opatrení na futbalových štadiónoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies