Po troch rokoch zomrel chlapček, ktorého po narodení zasiahla zblúdená guľka poľovníka

NETKY.SK • 2 November 2017, 16:08 • 2 min
Po troch rokoch zomrel chlapček, ktorého po narodení zasiahla zblúdená guľka poľovníka

PITTSBURGH - Trojročný chlapec Shayne Iverson z amerického štátu Pensylvánia, ktorého ešte ako novorodenca zasiahla zablúdená guľka poľovníka a odvtedy trpel rôznymi zdravotnými ťažkosťami, zomrel.

slovakia

left justify in out

Iversonova matka v odkaze na Facebooku napísala, že Shayne dostal cez víkend horúčku a diagnostikovali mu meningitídu. Matka v stredu uviedla, že syn zomrel v nemocnici. A dodala: "Teraz už má pokoj."

 

Shayne mal iba niekoľko dní, keď 25. septembra 2014 preletela cez okno domu na rodinnej farme východne od mesta Pittsburgh v Pensylvánii zablúdená guľka poľovníka. Zasiala lebku bábätka, keď ho práve v náručí držal jeho otec.

 

Chlapec bol odvtedy slepý, trpel záchvatmi a opakovane sa musel vracať do nemocnice na operácie, napísala vo štvrtok tlačová agentúra AP.

Rodinný priateľ Jeremy Manners pre pittsburghský denník Tribune-Review povedal, že Shayne už skôr prežil prvé ochorenie na meningitídu.

 

img

Foto: Facebook

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies