Po tragickej nehode na Slnečných jazerách je obvinený 27-ročný muž

NETKY.SK • 4 Jún 2017, 15:40 • 2 min
Po tragickej nehode na Slnečných jazerách je obvinený 27-ročný muž

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Senci vzniesol obvinenie z trestného činu usmrtenia v súbehu s trestným činom neposkytnutia pomoci 27-ročnému Petrovi S. z okresu Senec.

slovakia

left justify in out

Obvinený mal podľa doposiaľ zabezpečených dôkazov v sobotu (3.6.) viesť motorové vozidlo zn. Smart, ktorým bol smrteľne zrazený chodec.

 

K nehode došlo v areáli Slnečných jazier v smere k východu na obec Réca. Na riadne osvetlenom a rovnom úseku sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla, nedbal na zvýšenú opatrnosť voči chodcovi a prešiel do protismeru, kde došlo k zrážke s chodcom neznámej totožnosti. Chodec utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol.

 

Obvinený bol umiestnený v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľom bol zároveň spracovaný návrh k podnetu na väzobné stíhanie obvineného. V prípade preukázania viny hrozí v súlade so zákonom za uvedené konanie trest odňatia slobody na štyri roky až desať rokov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies