Po tragickej nehode dvoch maďarských policajtov podľahol zraneniam aj taxikár

NETKY.SK • 9 Február 2015, 08:47 • 2 min
Po tragickej nehode dvoch maďarských policajtov podľahol zraneniam aj taxikár

BUDAPEŠŤ - Tragická sobotňajšia nehoda dvoch policajtov v Budapešti má už aj tretiu obeť. Podľa dnešnej informácie internetového vydania maďarského denníka Bors v nemocnici podľahol zraneniam aj taxikár, s ktorým sa vozidlo polície čelne zrazilo.

slovakia

left justify in out

Policajti Gergely Demecs a Bálint Windt, ktorí zahynuli v sobotu nadránom v Budapešti, havarovali pri prenasledovaní iného auta. Do jazdnej dráhy im náhle vošlo tretie auto Opel Corsa, ktorého vodič bol pod vplyvom alkoholu.
      

Auto policajtov sa dostalo po náraze do protismeru, kde sa čelne zrazilo s taxíkom. V taxíku sa zranil vodič aj pasažier. Vozidlo, ktoré skrížilo policajtom cestu, z miesta činu ušlo. Zastavil ho svedok nehody, ktorý zavolal políciu. Kontrola sondou preukázala, že vodič unikajúceho auta pred jazdou pil alkohol.
      

Polícia vodiča opela zadržala, podľa Borsu však prokuratúra nepochopiteľne nesúhlasila s uvalením vyšetrovacej väzby. Hovorkyňa Ústrednej vyšetrovacej prokuratúry Andrea Nagyová v tejto súvislosti uviedla iba toľko, že prokuratúra sa k prípadu vyjadrí dnes o 11.00 h.
      

Na mieste nehody, ktorá sa stala v XVIII. budapeštianskom obvode na ceste Üllöi út, zomreli 36-ročný a 22-ročný policajt. Jedného z nich sa záchranári pokúšali ešte oživiť.
      

Pred policajnou stanicou v Pestszentlörinczi si uctili pamiatku kolegov policajti množstvom kahancov a kvetov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies