Po tomto VIDEU pustíte slzu: Nevesta zaspievala svojmu hluchému manželovi

NETKY.SK • 6 Február 2018, 06:00 • 2 min
Po tomto VIDEU pustíte slzu: Nevesta zaspievala svojmu hluchému manželovi

SYDNEY - Svadba je významný deň a každý si ho urobí výnimočný svojím osobitým spôsobom. Elizabeth Shoesmith si pri tejto príležitosti prichystala nádherné prekvapenie.

slovakia

left justify in out

Elizabeth a jej manžel Scott, ktorý je hluchý, sa brali v sobotu v Sydney v úzkom kruhu najbližších.

 

Keď nevesta prišla na začiatok uličky, spustila sa pieseň od Christiny Perri - 1000 years. Elizabeth celý čas hľadela Scottovi do očí a prekladala mu text posunkovou rečou. Silné slová neustál napriek tomu, že chlap ako hora a od dojatia si poplakal.

 

 

"Scott sa rozplakal, keď ma zbadal, video si potom pozrel ešte aspoň 100-krát. Chcela som ho prekvapiť, netušil, čo chystám počas ceremónie," povedala Elizabeth.

 

Scott sa hluchý nenarodil ale prišiel o sluch v mladom veku. Pomerne veľa dokáže vyčítať z pier aj niečo povedať. Elizabeth však nechcela riskovať, že by slová nejakym spôsobom nepochopil alebo nezachytil a tak sa pieseň radšej naučila v posunkovej reči.

 

Elizabeth nevedela, že je hluchý, keď sa mali stretnúť na prvom rande, ale hneď potom sa začala učiť posunkovú reč.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies