Po tom ako USADA neobvinila Cyborg, Amande Nunesovej sa už nechce do vyššej váhy

NETKY.SK • 22 Marec 2017, 11:55 • 2 min
Po tom ako USADA neobvinila Cyborg, Amande Nunesovej sa už nechce do vyššej váhy

Amanda Nunesová ešte nedávno rozprávala o tom ako by chcela zápasiť vo vyššej váhe o titulový pás, po Conorovi McGregorovi by chcela byť druhou zápasníčkou ktorej sa podarí získať dva tituly v UFC v dvoch rôznych váhach.

slovakia

left justify in out

Vtedy boli vo váhe do 145 libier iba dve zápasníčky: Germain de Randamieová a Holly Holmová. Oni väčšinou zápasili váhu do 135 libier takže na zápasy nemusia ani toľko chudnúť a váhu majú hotovú. Jedinou zápasníčkou ktorej je táto pôvodnou váhou, je Cristiane Cyborg Justinová. Vtedy keď padlo predchádzajúce vyhlásenie Nunesovej mala Cyborg akurát dopingové previnenie z pod ktorého bola medzi časom oslobodená. Je zaujímavé, že Nunezovej sa teraz už do vyššej váhy nechce.

 

" Nemám zámer zápasiť s Criss. Chcela som zápasiť s tými zápasníčkami ktoré boli vo váhe, no teraz keď sa Criss vrátila, nechcem ísť do vyššej divízie. Ako šampiónku tejto váhy by som najradšej videla ju. Aby som proti nej mohla zápasiť potrebovala by som nabrať váhu aj svaly. Mám 135 libier, aby som sa dostala vyššie potrebovala by som minimálne jeden rok."

 

Pre tých ktorí si myslia, že je kvôli týmto rečiam zbabelá odkazuje, že povodne si myslela, že váha do 145 libier patrí Cristiane. Ale popritom jej hrozil dištanc a tak si pomyslela, že Holmová je po dvoch prehrách a de Randamieovú už raz porazila tak by sa k druhému titulu dostala pomerne ľahko. S výhrou by prepísala históriu a stala sa prvou ženou ktorá získa dva tituly naraz v jednej organizácií. Ale s oslobodením od viny Cristiane Cyborg Justinovú sa jej pohľad na situáciu zmenil.

 

Nunesová teda zostáva vo svojej váhe a vyzerá to tak, že ju čaká odveta proti Valentine Shevchenkovej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies