Po tejto FOTO sa budete báť ísť na záchod: Mužovi nečakane vypadol konečník!

NETKY.SK • 12 Február 2018, 11:55 • 2 min
Po tejto FOTO sa budete báť ísť na záchod: Mužovi nečakane vypadol konečník!

Muž z juhovýchodnej Číny zanedbal svoj zdravotný stav a neskôr si kvôli tomu prešiel peklom. Zo záchoda putoval rovno na operačnú sálu.

slovakia

left justify in out

Ako informoval Daily Mail, nemenovaný Číňan sedel na toalete viac ako pol hodiny a hral sa s telefónom. Zrazu pocítil, ako sa mu z konečníka derie veľký guľatý predmet. Zdesený muž si v bolestiach zavolal záchranku.

 

img

Foto: Kan Kan News

 

Dr Su Dan, ktorá pracuje v gastrointestinálnej chirurgii v šiestej pridruženej nemocnici Sun Yat-sen University, povedala miestnym médiám, že mužovi bol diagnostikovaný rektálny prolaps, čo sa stane, keď sa výstelka konečníka skĺzne a skončí mimo tela. Museli ho okamžite operovať.

 

img

Foto: Kan Kan News

 

"Pacient mal relatívny prolaps od jeho štyroch rokov, najhoršiemu štádiu sa mohol vyhnúť, ale keďže tento problém nešetril, situácia sa zhoršila," vysvetlila doktorka Su.

 

img

Foto: Kan Kan News

 

Výčnelok s priemerom 16 cm pacientovi chirurgicky odstránili a zotavuje sa v nemocnici pod dohľadom lekárov.

 

Doktorka Su dodala, že chudobný pacient tiež trpel podliatinami a rezmi pozdĺž jeho črevnej steny. Zároveň vyzvala verejnosť, aby nepodceňovali preventívne prehliadky a včasnú liečbu aj keď niekedy nie je lacná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies