Po súboji najväčších pražských rivalov padali tresty

NETKY.SK • 18 Apríl 2019, 15:19 • 2 min
Po súboji najväčších pražských rivalov padali tresty

PRAHA - Slavia Praha dostala znovu trest. Za vulgárne pokriky fanúšikov počas minulotýždňového pražského derby najvyššej českej futbalovej súťaže potrestala disciplinárna komisia Slaviu aj Spartu. Oba kluby zaplatia pokutu 300.000 českých korún.

slovakia

left justify in out

V zápase 28. kola oba fanúšikovské tábory porušili pravidlá ohľadom používania pyrotechniky a nevhodného skandovania. Okrem fanúšikov sa do provokácií zapojil aj hosťujúci hráč Guelor Ganda, ktorého však komisia nepotrestala.

 

 

Neuzavrela ani severnú tribúnu, na ktorú má Slavia dvojmesačnú podmienku za hanlivé pokriky na adresu trénera Karvinej Františka Straku zo vzájomného zápasu štvrťfinále Českého pohára. Prípadný trest by sa týkal opäť derby, v stredu sa pražské "S" stretnú v pohárovom semifinále.

 

 

Zápas v Edene sa skončil remízou 1:1. Domáci sú na čele ligy o 5 bodov pred druhou Viktoriou Plzeň. Hostia sú s 15-bodovým mankom tretí. Informoval o tom internetový portál idnes.cz.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona