Po štyroch dňoch našli v Jelšave telo nezvestnej ženy

NETKY.SK • 7 Jún 2013, 10:49 • 2 min
Po štyroch dňoch našli v Jelšave telo nezvestnej ženy

JELŠAVA - Mŕtvu ženu pri opustenom starom mlyne v Jelšave našli vo štvrtok 6. júna večer dvaja muži. Ako TASR potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, miesto činu ešte aj teraz prehľadávajú kriminálni experti.

slovakia

left justify in out

Prípad je podľa policajtov v štádiu vyšetrovania, podrobnejšie informácie zatiaľ nepodávajú. "Môžem len potvrdiť, že ide o 29-ročnú ženu z Jelšavy. Stále pokračuje ohliadka miesta činu, preto podrobnejšie informácie nie sú k dispozícii," skonštatovala Faltániová.

V centre mesta čakali za policajnou páskou desiatky ľudí. Podľa ich slov hľadali nezvestnú ženu, ktorá sa stratila ešte v pondelok 3. júna večer. Na druhý deň sa v centrálnej časti Jelšavy na lavičke našiel jej mobilný telefón. Nezvestnosť matky dvoch detí ohlásili aj na polícii, no príbuzní ju chodili hľadať aj sami. Večer prehľadávali práve okolie starého mlyna. Podľa nálezu bola nezvestná pravdepodobne zavraždená.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies