Po streľbe na motorkárskom zraze zostali traja mŕtvi

NETKY.SK • 25 Júl 2011, 08:04 • 2 min
Po streľbe na motorkárskom zraze zostali traja mŕtvi

Po streľbe na motorkárskom zraze zostali traja mŕtvi

slovakia

left justify in out

img

Troch mŕtvych a jednu ťažko zranenú si vyžiadala streľba na stretnutí motorkárov v americkej Arizone. Medzi mŕtvymi je pravdepodobne aj strelec, ktorý spáchal samovraždu. V sobotu to podľa agentúry AP oznámili úrady.
      K incidentu došlo v noci na sobotu v táborisku Mormon Lake asi 56 kilometrov juhovýchodne od mesta Flagstaff. Obeťami sú účastníci každoročného stretnutia "Too Broke for Sturgis," oznámila kancelária šerifa v okrese Coconino. Hovorca šerifa Gerry Blair povedal, že pri streľbe zomreli dvaja muži a jedna žena. Ďalšia žena z rovnakej skupiny je so šiestimi strelnými ranami po operácii v kritickom stave.
      Všetko nasvedčuje, že strieľal jeden z mužov, ktorý následne spáchal samovraždu. Ženy v čase streľby sedeli v kreslách pred karavanom, jeden zabitý muž bol postrelený niekoľkokrát, druhého muža našli ležať na zemi s pištoľou pri ruke, povedal Blair.
      Na akcii sa zúčastňovalo asi 2000 ľudí, po streľbe podujatie ukončili.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona