Po slovenskom kúpeľnom meste sa túlala zebra

NETKY.SK • 15 August 2020, 10:58 • 2 min
Po slovenskom kúpeľnom meste sa túlala zebra

Ako na safari sa mohli cítiť obyvatelia sídliska v slovenskom kúpeľnom meste Piešťany, kde sa medzi panelákmi pohybovala zebra.

slovakia

left justify in out

Zviera nakoniec uspal veterinár a hasiči zebru menom Diego odviezli majiteľovi.

 

Ku scénam pripomínajúcim animovaný film Madagaskar došlo túto stredu. "Hasiči boli privolaní v podvečer na Sídlisko Adama Trajana, aby asistovali pri odchyte zebry," uviedli slovenskí hasiči na sociálnej sieti.

 

Aby nedošlo k ohrozeniu účastníkov cestnej premávky a k zraneniu zvieraťa, privolaný veterinár zebru uspal. "Potom bola preložená na pristavené vozidlo a odovzdaná majiteľovi," dodali hasiči.

 

Dnes na sídlisku A.Trajan..

Uverejnil používateľ Pavol Rybárik Streda 12. augusta 2020

 

Piešťanský týždenník uviedol, že Diego utiekol z areáli penziónu Rybársky dvor pri vodnej nádrži Sĺňava. Súčasťou penziónu je Eko Park, kde sa starajú o niekoľko zvierat. Zebra však utiekla a vydala sa do neďalekého kúpeľného mesta.

 

Voľne sa pohybujúca zebra sa stala dokonca súčasťou hlásení dopravného servisu rozhlasových staníc, aj keď mnohí vodiči, keď počuli o zebre, si pravdepodobne mysleli, že v Piešťanoch majú dávať pozor na chodcov na prechode.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona