Po skvelom vstupe si v futbalisti ŽP Podbrezová želajú aj úspešný ročník

NETKY.SK • 9 August 2016, 14:33 • 2 min
Po skvelom vstupe si v futbalisti ŽP Podbrezová želajú aj úspešný ročník

BRATISLAVA - Futbalisti ŽP Šport Podbrezová sú príjemným prekvapením nového ročníka najvyššej slovenskej súťaže. Po dosiaľ odohraných štyroch kolách a vydarených vystúpeniach figurujú "železiari" s bilanciou 2-2-0 a so ziskom 8 bodov na treťom mieste fortunaligovej tabuľky - s dvojbodovým odstupom na lídra zo Žiliny a jednobodovým mankom na Slovan Bratislava.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Mareka Fabuľu nadviazali na úspešnú jarnú časť uplynulého ročníka (v 14 kolách dovedna 24 bodov, pozn.), v tejto sezóne po dvoch remízach s Trnavou (1:1) a Myjavou (0:0) prišli podbrezovské víťazstvá nad vicemajstrom Slovanom Bratislava (2:0) a naposledy v Trenčíne nad úradujúcim slovenským šampiónom (1:0). Na pripomenutie, protivníkmi ŽP Šport boli prvé štyri tímy z konečnej klasifikácie ligového ročníka 2015/2016.


"Pôsobíme ako vyspelé mužstvo a aj sobotňajší zápas v Trenčíne to potvrdil. Uhrali sme si to sami. Pevne dúfam, že nejaké body ešte s ťažkými súpermi uhráme. Tento ročník by pre nás mohol byť krásnym. Futbalovej verejnosti by sme mohli ukázať, že aj ´na dedine´ sa dá hrať kvalitný futbal," citovala oficiálna internetová stránka podbrezovského klubu slová brankára Martian Kuciaka, ktorý v spomenutých štyroch vystúpeniach inkasoval iba jediný raz: v ouvertúre ho prekonal kamerunský útočník Trnavy Robert Ndip Tambe. Najmä zásluhou 34-ročného Kuciaka Podbrezová figuruje na čele poradia v tejto štatistike.


Spokojný so vstupom mužstva do sezóny je aj ďalší skúsený futbalista, krajný stredopoliar Miroslav Viazanko. "Kráčame správnym smerom. Dúfam, že v tom budeme pokračovať aj naďalej.

 

Musím pochváliť Martina Kuciaka, ktorý proti Trenčínu v bránke doslova čaroval. Mali sme aj trošku šťastia, ale to k futbalu patrí," uviedol pre klubový web 34-ročný Viazanko, ktorý v 56. min rozhodol na Sihoti o prekvapujúcom víťazstve ŽP Šport.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies