Na Silvestra nasadol do taxíka. Prešiel tri štáty, ale zaplatiť nechcel

NETKY.SK • 4 Január 2018, 06:00 • 2 min
Na Silvestra nasadol do taxíka. Prešiel tri štáty, ale zaplatiť nechcel

Podnapitý muž nastúpil na Silvestra v dánskom meste Kodaň do taxíka a po polnoci z neho vystúpil po 600 kilometrov ďalej, pred svojím domom v Osle. Aj keď prešiel tri škandinávske krajiny, platiť sa mu nechcelo.

slovakia

left justify in out

Len čo z taxíka vytúpil, okamžite sa vytratil, informuje server The Local. Polícia prijala hlásenie od nahnevaného dánskeho taxikára okolo jednej v noci, píše server Novinky.cz. 

 

"Vodič videl, ako muž vošiel do bytu. My sme toho muža dokázali kontaktovať, bol doma v posteli a spal," povedal pre nórsku televíziu NRK šéf policajtov Vidar Pedersen. 

 

Previnilec nakoniec musel za cestu zaplatiť 18-tisíc nórskych korún (zhruba 1842 eur). Začiatok roku sa však pre dánskeho šoféra taxíka veľmi nezlepšil, pretože kým čakal pred bytom dotyčného, vybila sa mu batéria, takže sa nezaobišiel bez asistencie odťahovej služby.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies