Po siedmich dňoch chytili muža, ktorý utiekol zo súdu

NETKY.SK • 24 Júl 2013, 16:37 • 2 min
Po siedmich dňoch chytili muža, ktorý utiekol zo súdu

BRATISLAVA - Bratislavským policajtom sa po siedmich dňoch podarilo chytiť obvineného Mariána Zubaja, ktorý minulý týždeň utiekol z budovy súdu v Petržalke.

slovakia

left justify in out

"Obvineného zadržali policajti dnes krátko predpoludním na Rovniankovej ulici v Bratislave," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková. Keď Marián zistil, že ho našli, pokúsil sa aj dnes o útek. Po krátkom prenasledovaní ho však zadržali. "Na základe rozhodnutia sudcu o vzatí do väzby bol už eskortovaný do ústavu na výkon väzby," dodala Hrášková s tým, že ďakujú všetkým občanom, ktorí svojimi informáciami prispeli k jeho vypátraniu.

Minulý týždeň vo štvrtok predviedli bratislavskí policajti pred sudcu 21-ročného Zubaja. Po tom, ako sudca rozhodol, že bude stíhaný väzobne, mladík vybehol z pojednávacej miestnosti a vyskočil z okna na 2. poschodí. Polícia po ňom okamžite vyhlásila pátranie. Policajtom, ktorí boli s mužom na súde, hrozí disciplinárny trest.

Podľa polície Zubaj lúpil 13. júla, s ďalším mužom sa stretol na parkovisku pred jedným z obchodných domov v Petržalke. Po tom, čo obaja vystúpili z auta, obvinený nastriekal mužovi do očí neznámu látku a udrel ho. Keď začala látka účinkovať, Marián vzal poškodenému osobné veci a ušiel na jeho aute. Policajti ho do dvoch dní našli a zistili, že má zákaz šoférovať. Zaistili aj vozidlo, ktoré obvinený za 500 eur predal. Teraz mu hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies