Po Severnom Írsku ďalšia prehra, slovenská devätnástka nestačila v prípravnom dueli na Nemecko

NETKY.SK • 10 September 2018, 21:16 • 2 min
Po Severnom Írsku ďalšia prehra, slovenská devätnástka nestačila v prípravnom dueli na Nemecko

Rüsselsheim - Slovenská futbalová reprezentácia do 19 rokov prehrala v pondelňajšom prípravnom dueli v Rüsselsheime s domácimi rovesníkmi z Nemecka 1:2. Jediný gól zverencov trénera Alberta Rusnáka zaznamenal v 77. minúte za stavu 0:2 Dávid Strelec.

slovakia

left justify in out

Prípravný zápas:

Nemecko "19" - Slovensko "19" 2:1 (1:0)

Góly: 29. Kühn, 47. Malone - 77. Strelec, 2358 divákov.

zostava SR 19: Fojtíček – Kučera (68. Suľa), Kozák, Pišoja, Vojtko – Mader (68. Potoma), Machara, Gono (78. Nemčík) – Martišiak (68. Strachan), Strelec, Kmeť (84. Mikhálek)

 

Albert Rusnák st., tréner SR 19: "Do dnešného zápasu sme chceli vstúpiť so sebavedomím a odhodlaním zdolať kvalitného súpera. V úvodných 20 minútach sme boli aktívni a vypracovali sme si tri gólové príležitosti, ktoré sme však nepremenili a z môjho pohľadu sú to zlomové momenty takýchto zápasov. Domáci využili opäť našu chybu pri zlom riešení situácie v našom pokutovom území a otvorili skóre. Neskôr pridali druhý gól hneď v úvode druhého polčasu, čo by sa nám nemalo stať. Chlapci sa aj napriek tomu snažili kombinovať a tlačiť sa pred súperovu bránku a byť nebezpeční. Pozitívne bolo, že sme hrali až do posledného hvizdu rozhodcu a chceli sme skórovať. To sa nám aj podarilo Strelcom po kolmej akcii Nemčíka. Škoda, že v hektickom závere, kde sa hralo hore-dole sa nám nepodarilo aspoň vyrovnať, keď domáci odvrátili z bránkovej čiary hlavičku Pišoju. Mrzí ma, že sme v tomto zápase neboli úspešní."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies