Po senzačných výkonoch v Slovane, dostal Greif miestenku do národného tímu

NETKY.SK • 3 September 2019, 12:17 • 2 min
Po senzačných výkonoch v Slovane, dostal Greif miestenku do národného tímu

ŠAMORÍN - Miestenku do národného tímu slovenskej futbalovej reprezentácie si po skvelých výkonoch v klubovom drese vybojovala aj brankárska jednotka Slovana Bratislava Dominik Greif. Tréner Pavel Hapal ho povolal pred septembrovými súbojmi v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy.

slovakia

left justify in out

Slovákov čaká nabitý septembrový program. Už v piatok privítajú v Trnave na štadióne Antona Malatinského vicemajstrov sveta Chorvátov, o tri dni neskôr nastúpia v Budapešti proti domácim Maďarom. Dvadsaťdvaročný Bratislavčan Greif si účasť v reprezentačnom tíme podľa vlastných slov užíva.

 

img


"Dúfal som, že v klube som podával také výkony, aby som sa objavil na akcii reprezentácie. Teším sa z tejto pozvánky do národného tímu," prezradil gólman bratislavského Slovana počas tréningového kempu v Šamoríne. Spolu so Slovanom sa Greifovi podarilo preniknúť do skupinovej fázy Európskej ligy. "Tím aj ja sám sme sa viezli na pozitívnej vlne. Verím, že to bude pokračovať aj na reprezentačnom zraze," poznamenal.

 

img


V národnom tíme mladý gólman v septembri pravdepodobne nedostane šancu chytať, pretože má silnú konkurenciu. Martin Dúbravka pôsobí na klubovej úrovní v anglickej Premier League v tíme Newcastle United, Matúš Kozáčik v Česku vo Viktorii Plzeň a Marek Rodák v anglickom Fulhame. "Viem, v akej pozícii som sem prišiel. Ja sa budem snažiť na sto percent na tréningoch a to je celé. Iné veci neovplyvním," prezradil Dominik Greif.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#thatSLOWgrind

Príspevok, ktorý zdieľa Dominik Greif (@dominik_greif),


A čo očakáva od piatkového súboja v Trnave? "Budeme hrať proti vicemajstrom sveta, čiže pôjde o veľký zápas. Je niečo iné sledovať to doma, na tribúne alebo na lavičke. Je to jedna z vecí, ktoré ma posúvajú vpred v kariére. Každý taký moment je pre mňa odmena za odvedenú prácu," dodal Greif na záver.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies