Po rekordnej prehre rezignoval tréner Maďarska Egervári

NETKY.SK • 12 Október 2013, 13:23 • 2 min
Po rekordnej prehre rezignoval tréner Maďarska Egervári

BUDAPEŠŤ - Maďarsko v piatok utŕžilo jednu z najhorších prehier v histórii - 1:8 v Amsterdame s Holandskom.

slovakia

left justify in out

Futbalová reprezentácia Maďarska je bez trénera, po piatkovej zahanbujúcej prehre v Amsterdame s Holandskom (1:8) rezignoval Sándor Egervári. Pre Maďarov to bola jedna z najhorších prehier v histórii krajiny. Odstúpenie Egerváriho potvrdil v sobotňajšom stanovisku Maďarskej futbalovej asociácie aj jej prezident Sándor Csányi.

Šesťdesiattriročný odborník viedol futbalistov Maďarska od júla 2010, absolvoval 34 stretnutí. Krajinu vytiahol za ten čas v rebríčku Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) zo 62. na 30. pozíciu. 

Piatkový výsledok prakticky pochoval šance Maďarska na druhé miesto v D-skupine, ktoré zaručuje účasť v baráži o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta do Brazílie. Trojnásobným olympijským víťazom patrí v tabuľke štvrté miesto so 14 bodmi, na druhú priečku môžu pomýšľať iba v prípade, že Rumunsko a Turecko (zhodne po 16 bodov, pozn.) v utorkových záverečných dueloch nezvíťazia a Maďarsko vysoko zdolá outsidera z Andorry. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona