Po rakovine krčka maternice Dekkerovej cieľom Rio

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 11:50 • 2 min
Po rakovine krčka maternice Dekkerovej cieľom Rio

AMSTERDAM - Holandská plavecká veteránka Inge Dekkerová, ktorej vo februári diagnostikovali rakovinu krčka maternice, sa podrobila úspešnej operácii a nateraz nepotrebuje nijaký ďalší zákrok.

slovakia

left justify in out

Citujúc zo stanoviska Holandského kráľovského plaveckého zväzu (KNZB) sa 30-ročná krauliarka a motýľkarka pozvoľna vráti do tréningového procesu s cieľom prebojovať sa na augustové olympijské hry do Ria de Janeiro. "Samozrejme, som veľmi rada, že operácia dopadla úspešne. Som šťastná, že som opäť zdravá. Chytilo ma za srdce, koľko ľudí so mnou sympatizovalo. To mi dodalo veľa sily a aj keď v tejto chvíli ešte nie som pripravená, spravím všetko, aby som sa dostala do Ria. Možno odvážna vízia, ale niečo mi navráva, že sa skončí úspešne," uviedla trojnásobná olympijská medailistka Inge Dekkerová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies