Po prílete do Moskvy postrelili muža a olúpili na letisku o vyše milión

NETKY.SK • 14 November 2013, 08:18 • 2 min
Po prílete do Moskvy postrelili muža a olúpili na letisku o vyše milión

MOSKVA - Po prestrelke na moskovskom letisku Šermeťjevo hospitalizovali v stredu v nemocnici so strelnými zraneniami muža, ktorý krátko pred incidentom priletel do Ruska z Kirgizska a stal sa obeťou dobre plánovanej lúpeže. Informovali o tom ruské médiá.

slovakia

left justify in out

Neznámy útočník o 9:26 h miestneho času spustil streľbu na 39-ročného Vjačeslava Zapjagajeva z vozidla, ktoré bolo podľa očitých svedkov označené ako taxík, na parkovisku pri termináli D letiska Šeremeťjevo.

Pri útoku bola obeť, ktorá utrpela zranenia na dolnej i hornej končatine, okradnutá o tašku, v ktorej podľa novín Moskovský Komsomolec bolo 1,6 milióna dolárov. Očití svedkovia si zapamätali evidenčné číslo vozidla, ktoré sa po preverení políciou ukázalo ako falošné.

Pri podobnom incidente na inom moskovskom letisku Vnukovo v roku 2009 štvorica ozbrojených mužov ukradla kufor s miliónov dolárov mužovi, ktorý práve priletel z Dagestanu. Útočníkom sa podarilo aj s lupom utiecť, pripomína agentúra RIA Novosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies