Po príchode do tejto reštaurácie dostanete vodnú pištoľ: Neuveríte, na čo ju máte použiť!

NETKY.SK • 21 Máj 2018, 12:17 • 2 min
Po príchode do tejto reštaurácie dostanete vodnú pištoľ: Neuveríte, na čo ju máte použiť!

Majiteľ austrálskej reštaurácie sa rozhodol pre veľmi netradičný spôsob, ako si udržať zákazníkov.

slovakia

left justify in out

Ak ste už niekedy počas prímorskej dovolenky navštívili reštauráciu s romantickou terasou pri pláži, zrejme ste to zažili na vlastnej koži. Čajky, ktoré sa zdržiavajú v blízkosti potenciálnych zdrojov ľahko dostupnej potravy vedia zážitok z jedla poriadne znepríjemniť. Podobnú skúsenosť má aj majiteľ reštaurácie v Perthe Toby Evans, ktorý má s morskými vtákmi rok od roka väčší problém. Čajky sa totiž naučia na to, že v blízkosti reštaurácie im hostia sem-tam niečo hodia, a tak sa ich tu zdržiava čoraz viac a sú stále dotieravejšie. Nakoľko je tento vták pomerne veľký, hostí často doslova ohrozujú a tí sa sem následne neradi vracajú.

 

Takýmto spôsobom Toby prichádzal o desiatky zákazníkov, čo, samozrejme, ohrozovalo jeho zárobok. Rozhodol sa preto zakročiť. Zvieratám nechcel ubližovať, no zároveň ich chcel odnaučiť od toho, aby sa v okolí jeho podniku zdržiavali. Dostal originálny nápad, ktorý hostí jednak ochráni a niektorých možno dokonca pobaví. Každý stôl na terase vybavil vodnou pištoľou, pomocou ktorej hostia čajky odháňajú.

 

Ľudia si tento nápad veľmi pochvaľujú. Ako uviedli, už viac do vtákov nemusia nič hádzať ani pred nimi utekať. Samotný majiteľ potvrdil, že čajky si vďaka netradičnej metóde veľmi rýchlo uvedomili, že v reštaurácii nie sú vítané a ich počet sa výrazne znížil. Tobyho biznis už viac ruinovať nebudú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies