Po prehre Chorvátska spustil na spoluhráčov ostrú kritiku

NETKY.SK • 26 Marec 2018, 09:50 • 2 min
Po prehre Chorvátska  spustil na spoluhráčov ostrú kritiku

MIAMI - Stopér chorvátskej futbalovej reprezentácie Vedran Čorluka po piatkovej prehre v medzištátnom prípravnom dueli proti Peru (0:2) v Miami nešetril svojich spoluhráčov. Viacerí podľa neho nevydali na ihrisku zo seba to najlepšie.

slovakia

left justify in out

"Do zápasu sme vstúpili so zdvihnutými nosmi, ale Peruánci nám dali lekciu, ako sa má hrať za svoju krajinu. Títo chlapci predviedli, ako musíme bojovať a pristupovať k priateľským zápasom," povedal pre Sportske novosti 32-ročný hráč ruského Lokomotivu Moskva, kde bol dlhé roky jeho partnerom v strede obrany Slovák Ján Ďurica.

 

 "Náš prístup bol taký nonšalantný, boli sme pomalí smerom dopredu. Až príchodom Andreja Kramariča sa naša hra rozhýbala. Musíme to zmeniť a znova si nakloniť šťastie na našu stranu. Veríme, že na majstrovstvách sveta v Rusku budeme mať lepší prístup, väčšiu angažovanosť, túžbu a nadšenie," doplnil Čorluka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies