Po policajnej naháňačke napadol policajta, hrozí mu až päť rokov

NETKY.SK • 9 Marec 2017, 12:26 • 2 min
Po policajnej naháňačke napadol policajta, hrozí mu až päť rokov

STUPAVA - Policajná naháňačka s vodičom hľadaného vozidla sa skončila obvinením.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Marek napadol jedného z policajtov, ktorí sa snažili vozidlo, po ktorom bolo vyhlásené pátranie, zastaviť. Incident sa stal v utorok popoludní v Stupave.

 

Ako agentúru SITA informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, hliadka si hľadaný Peugeot Partner všimla v blízkosti zberného dvora, vodič výzvy na zastavenie ignoroval a unikal. Na Hlavnej ulici narazil do zaparkovanej Fabie a po ďalšej kolízii dostal defekt. Z prenasledovaného vozidla vyskočili dvaja muži a dali sa na útek.

 

Policajti ich chytili a za použitia donucovacích prostriedkov zadržali. Pri zákroku vodič napadol policajta a zranil ho na tvári. Jednorazovo ho potom ošetrili v nemocnici. Marek už čelí obvineniu z útoku na verejného činiteľa, vyšetrovateľ podal návrh na väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na jeden až päť rokov. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies