Policajná akcia Bača vo Veľkých Úľanoch, Senci a Galante: Padli obvinenia z daňových podvodov

NETKY.SK • 14 Máj 2015, 18:55 • 2 min
Policajná akcia Bača vo Veľkých Úľanoch, Senci a Galante: Padli obvinenia z daňových podvodov

BRATISLAVA/TRNAVA - Po rozsiahlej policajnej akcii s krycím názvom Bača v Trnavskom kraji obvinili z daňových podvodov troch mužov.

slovakia

left justify in out

Podľa polície si neoprávnene uplatňovali vrátenie dane za viac ako 195-tisíc eur. V utorok skoro ráno zasahovali policajti na viacerých miestach vo Veľkých Úľanoch, vykonali domové prehliadky, prehliadky nebytových priestorov a áut v Senci a v Galante. Zaistili účtovné doklady, počítače a ďalšie dôkazy.

 

Podľa polície 42-ročný Norbert M., 39-ročný Norbert S. a 49-ročný František L. minimálne od roku 2011 predstierali rôznu obchodnú činnosť a následne si uplatnili nadmerné odpočty dane fiktívnymi dokladmi.

 

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, vyšetrovateľ spracoval návrh na ich väzobné stíhanie, 49-ročného muža prokurátor zo zadržania prepustil. V prípade dokázania viny im hrozí trest na sedem až 12 rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies