Po páde z okna zomrel tréner Vasilij Tichonov, syn legendárneho Viktora

NETKY.SK • 7 August 2013, 12:12 • 2 min
Po páde z okna zomrel tréner Vasilij Tichonov, syn legendárneho Viktora

MOSKVA - Kontinentálna hokejová liga smúti. V noci na stredu tragicky zahynul tréner Vasilij Tichonov, syn legendárneho Viktora a otec jedného z najtalentovanejších mladých ruských hokejistov Viktora Tichonova mladšieho.

slovakia

left justify in out

Ako informoval ruský Sport-express, 55-ročný Tichonov vypadol z okna zo štvrtého poschodia svojho bytu na Novom Arbate a na mieste bol mŕtvy. Podľa predbežných zistení sa vraj Tichonov snažil opraviť montážnu sieťku, zakrývajúcu byt pred bytovými zlodejmi. Pritom stratil rovnováhu a zrútil sa na zem. V jeho ruke sa našiel ešte nôž, ktorým sa časť sieťky snažil vyrezať. V tejto súvislosti neodletel jeho syn a útočník SKA Petrohrad Viktor na prípravný kemp do Fínska.

Ako tréner pôsobil Vasilij Tichonov v tímoch Dinamo Riga, Ässät Pori, Lukko Rauma, San Jose Sharks, CSKA Moskva, AK Bars Kazaň a Avangard Omsk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona