Po odmietnutí reklamného spotu sa Aliancia za rodinu sústredí sa na ulicu

NETKY.SK • 29 Január 2015, 10:13 • 2 min
Po odmietnutí reklamného spotu sa Aliancia za rodinu sústredí sa na ulicu

BRATISLAVA - Týždeň a pol pred referendom Aliancia za rodinu nevie, ktoré médiá budú publikovať jej kampaň. Tvrdí, že tieto veci sú stále v štádiu riešenia. Po rozhodnutí televízií neodvysielať jej šoty, musela zmeniť plány, uvádza denník SME.

slovakia

left justify in out

"Vzhľadom nato, že máme pri kampani obrovskú bezplatnú pomoc dobrovoľníkov, kampaň sme odhadovali asi na 120.000 eur," uviedli v spoločnej odpovedi Anna Verešová a Anton Chromík z Aliancie za rodinu.

 

"Neodvysielanie našich šotov v televíziách nás prinútilo informovať občanov prostredníctvom letákov a plagátov, verejných diskusií a internetu," citoval denník.

 

Kampaň bude podľa nich pokračovať prednáškami a aktivitami v uliciach s dobrovoľníkmi. Po Željke Markičovej je dnes na Slovensku aj ďalší zahraničný aktivista, taliansky politik Luca Volonté, aby podporil Alianciu za rodinu.

 

Odmietnutý reklamný spor Aliancie za rodinu

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies