Po obvinení z vraždy poslal súd Petra Kramného do väzby!

NETKY.SK • 20 Február 2014, 10:00 • 2 min
Po obvinení z vraždy poslal súd Petra Kramného do väzby!

KARVINÁ - Súd v moravskosliezskom meste Karviná poslal dnes do väzby Petra Kramného, ktorý je obvinený z vlaňajšej vraždy svojej manželky a dcéry na dovolenke v egyptskom letovisku Hurghada. Sudkyňa začala rozhodovať už o 5.00 h SEČ. Českí kriminalisti zadržali Kramného tento týždeň, viac ako pol roka po smrti jeho ženy a dcéry. Informácie priniesol spravodajský portál Novinky.cz.

slovakia

left justify in out

 Sudkyňa nariadila pojednávanie na takú skorú rannú hodinu, pretože neskôr už má naplánované iné prípady. O väzbe Kramného rozhodla po 8.00 h SEČ. Kramný bol pri rozhodovaní prítomný.
      

Ak bude za zločiny odsúdený, hrozí mu až doživotie.
      

Polícia predvolala muža v pondelok 17. februára na vypočúvanie, to nakoniec vyústilo až do utorkového zadržania a obvinenia z vrážd. Šéf moravskosliezskej polície uviedol, že policajti pôvodne chceli, aby im Kramný objasnil niektoré veci.
      

Kramného žena (36) a osemročná dcéra zomreli na otravu vlani v júli na dovolenke v hotelovej izbe v známom egyptskom letovisku Hurghada. Egyptská polícia podozrievala z úmrtí Kramného, ktorý sa z tohto dôvodu nemohol až do konca októbra vrátiť do Českej republiky. Z vrážd ho však nakoniec neobvinila. Kramný tvrdil, že v žiadnom prípade nenesie vinu za úmrtie manželky a dcéry. Už skôr vyhlásil, že mali žalúdočné problémy a ráno ich našiel mŕtve.

      

Egyptskí policajti uzavreli vyšetrovanie na konci minulého roka, ich českí kolegovia však ešte koncom januára nemali informáciu o tom, s akým záverom. Kramný v polovici januára vypovedal na detektore lži, pripomenul web Novinky.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies