Po obrovskom nešťastí bojuje o život dvojročný chlapček

NETKY.SK • 4 Máj 2019, 10:31 • 2 min
Po obrovskom nešťastí bojuje o život dvojročný chlapček

Chvíle hrôzy a neistoty momentálne prežíva mladá ukrajinská rodina. O život bojuje ich iba dvojročný syn, ktorý sa skoro uvaril zaživa v hrnci s vriacou vodou. Má popálených viac ako 70 percent tela.

slovakia

left justify in out

Hrôzostrašný príbeh sa odohral v obci Susidovychi na juhu ukrajinskej Ľvovskej oblasti. Dvojročný chlapec Ivan Maletych spadol do hrnca s vriacou vodou, kde sa skoro uvaril.

 

obrazok

 

Chlapčekova mama Ivanna Maletychová sa chystala prať oblečenie a tak v hrnci zahrievala 40 litrov vody. Hrniec s vodou mala pripravený na podlahe v kuchyni. Neskôr sa vybrala pre chlieb do miestneho supermarketu a hrniec nechala bez povšimnutia.

 

Otec medzitým pracoval na záhrade a Ivanov starší brat sledoval kreslené seriály. Kým bola Ivanna preč z domu, musel chlapec omylom spadnúť do hrnca. Keď otec počul krik, ihneď utekal dovnútra. Videl malého Ivanka, ako sa topí v hrnci.

 

obrazok

 

Vytiahol ho von, vyzliekol mu oblečenie a začal ho umývať studenou vodou. Dieťa bolo okamžite prevezen do nemocnice, kde mu diagnostikovali popáleniny na 70% tela. Podľa portálu Extra je maličký Ivan v kritickom stave a bojuje o život. Lekári sa zatiaľ nevyjadrili, aké má chlapec šance na prežitie. Celá rodina je udalosťou zdrvená.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies