Po nových X-menoch bude aj nový Wolverine, sľubuje James Mangold

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 16:09 • 2 min
Po nových X-menoch bude aj nový Wolverine, sľubuje James Mangold

USA - Ďalší film o mutantovi Wolverinovi by mal prísť do kín po snímke X-Men: Apocalypse, ktorej premiéra je naplánovaná na máj 2016.

slovakia

left justify in out

Americký režisér a scenárista James Mangold sa chystá nakrútiť ďalší príbeh obľúbeného mutanta Wolverina. Informoval o tom prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter v reakcii na podnet fanúšika. V odpovedi uviedol, že túto otázku práve rieši a zatiaľ to vyzerá tak, že ďalší film o Wolverinovi by sa mal do kín dostať po snímke X-Men: Apocalypse, ktorej uvedenie je naplánované na máj 2016.

 

Už v novembri minulého roka sa pritom začali šíriť klebety, že austrálsky herec Hugh Jackman, ktorý stvárnil Wolverina v sérii snímok X-Men (2000, 2003, 2006), samostatnom filme s názvom X-Men Origins: Wolverine (2009) i najnovšom s jednoduchým názvom Wolverine (2013) a rolu si zopakoval v očakávanom filme X-Men: Budúca minulosť, už začal rokovať o opätovnom stvárnení svojského mutanta v ďalších projektoch. Pre britský portál Digital Spy sa však ešte predtým vyjadril, že si nie je istý, či sa po uvedení Budúcej minulosti ešte niekedy objaví ako Wolverine. Podľa jeho slov má všetko svoj koniec, nie je si však istý, kedy nastane ten jeho ako Wolverina. Snímka X-Men: Budúca minulosť by sa mala do slovenských kín dostať 22. mája. 

 

Päťdesiatročný James Mangold má na konte aj filmy ako Krajina policajtov (1997), Narušenie (1999), Kate a Leopold (2001), Walk the Line (2005), 3:10 vlak do Yumy (2007), Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (2010) či spomínanú snímku o mutantovi Wolverinovi z roku 2013. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies